lauantai 11. lokakuuta 2008

Tositeeveetä ja sisustusta

Tositeeveen suurkuluttajana on ollut mielenkiintoista huomata, että talojen sisustuksiin panostetaan ja valinnat ovat oikeasti todella hauskoja ja positiivisella tavalla erikoisia.

Sisustuksen ensimmäiseen Suomen Huippumalli haussa -ohjelman taloon toteutti Minna Haapakoski.

BB-talon sisustuksen ovat suunnitelleet Tiina Anttila ja Kalle Helminen. Erityisen viehättävältä näyttää kylpyhuoneessa majaileva pinkki pesukone!

Uusimpana tulokkaana Idols-semifinaalivaiheeseen päässeiden asukkaiden uusi koti. Kyllä tuollakin viihtyisi.

Kuvat:
www.nelonen.fi
www.bigbrother.fi
www.mtv3.fi

3 kommenttia:

 1. Minua ei muu tositeeveessä kiinnostakaan! BB:n sisustuksen katson aina nettisivuilta, mutta sarjaa en seuraa koskaan.

  VastaaPoista
 2. Minäkään en kyseisiä sarjoja seuraile. Idolsia katsoin aikaisempina vuosina jonkin verran mutta nyt olen siitäkin ihan pihalla. Nykyisestä BB-talosta näin jossain (sisustus?)ohjelmassa esittelyn ja se vaikutti ihan hauskalta. Tosin vähän ahdistavaltakin, kun siinä kerrottiin siitä luu/luusto -teemasta, joka talossa on: mm. lattian maalausten inspiraationa on luut, jotka jatkuvat huoneesta toiseen ketjuna. Varsin luisevaa.

  VastaaPoista
 3. Muistan lukeneeni, että tuon bb-talon, juuri erityisesti olohuoneeseen sijoitettujen luista tehtyjen kuvioiden takia talon asukkaat viettävät aikaa mieluummin makuuhuoneessa kuin olohuoneessa.

  Rohkea valinta sisustuksen suunnittelijoilta, ottaen huomioon, että tyypit eivät pääse luisevaa sisustusta pakoon minnekään :/ Kaukaa katsottuna lattian kuviot näyttää kyllä ihan joltakin kasvilta tai puulta!

  VastaaPoista