tiistai 7. lokakuuta 2008

Tipetipetiptap

Joskushan se on aloitettava! Aniliini aloittaa sen nyt. Ja sitäpaitsi kyllä nyt voi jo ihan hyvin suunnitella joulua.

Viime vuonna Anilandiaan saatiin jouluinen mieli onnistuneesti mustista joulukoristeista yhdistettynä perinteisempään hopeaan. Mitäs jos tänä jouluna kokeiltaisiinkin lilaa?
Jep. Kyllä näillä mukavasti tunnelmaan pääsee. Puhuin viikonloppuna isukille, että jos katsoisi mökkimetsästä valmiiksi meille sopivan joulukuusen - sehän nostetaan sitten sisälle heti joulukuun alussa. Ja sitten leikitään ja lauletaan kuusen ympärillä jouluaattoon saakka, sulahopsulahei!
Kuvat:
www.houseofpictures.dk

3 kommenttia:

 1. AIVAN ihania kuvia ja mukavaa että otit kunnolla varaslähdön näihin kuviin.. itse olen tunnelmahullu ja olen jo ehtinyt kaivaa lasisia kynttilänjalkoja, pitkiä ja paksuja kynttilöitä jne jne. esille :) Nämä modernit joulun ajan väriyhdistelmät miellyttää myös tosi paljon perinteiseen verrattuna...

  Hullujen päivien kuitti on kyllä just mulle niin oikein. No onneksi olen myös kova syömään Herkusta hommaamani mausteet jne.. :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kuvia! Minä myös olen Johannan tapaan "tunnelmahullu" ja salaisesti odotan joulua jo nyt. :D Onneksi joku uskaltaa tulla kaapista ulos, sillä itse joudun eräästä syystä piilottelemaan jouluinnostusta. Yhden joululaulun olen jo kuunnellut, iki-ihanan White Christmasin! :D

  VastaaPoista
 3. Onpa mukavaa kuulla, että meitä joulun tunnelmaan hurahtaneita löytyy muitakin!

  On muuten sääli, että monet ottavat joulukuusen sisälle vasta jouluaattona ja muutaman päivän päästä se jo nakataan ulos. Olemme jo useampana vuonna hommanneet kuusen sisälle pikkujouluna, jolloin tunnelmasta pääsee nauttimaan huomattavasti paljon pidempään! Ja jouluaaton aikaan kuuseen on sitten jo ehtinyt kasvaa uusia silmuja :)

  Sanovat, että Ikeaankin ovat jo joulukoristeet saapuneet!

  VastaaPoista