lauantai 11. lokakuuta 2008

My o my!

Vastikään Helsingin Erottajankadulla avatusta lifestyle-myymälästä on kirjoitettu lähes jokaisessa sisustus- ja muotilehdessä, joten oli aika lähteä tutustumaan siihen itse. My o My mikä myymälä!


Liikkeen valikoimista löytyy kenkiä, koruja, designtavaraa ja vaatemerkkejä, joita Suomesta ei ole ennen saanut, kuten mm. 3.1 Philip Lim ja Veronique Branquinho. Valikoima painottuu siis kansainväliseen naisten muotiin, jonka rinnalla on asusteita, sisustustuotteita ja designmakeisia. Lisäksi My o Myssa esitellään joka vuosi neljä kiinnostavaa taiteilijaa.
Sisustuspuolen italialaisen Fornasettin käsin valmistetut Theme & Variations -lautaset kiinnostivat ehdottomasti eniten.


Vaaleat, geometriset ja graafiset sisustuksen ihastuttavat linjat ovat sisustusarkkitehtien Mikko Vesasen ja Anna Katriina Tillin käsialaa. Heidän lisäkseen liikkeen ilmettä on ollut suunnittelemassa 15 nuorta oman alansa huippua, kuten vaihtuvasta taustamusiikista vastaava DJ Slow.Onpa inspiroiva, hauska ja loistopaikalla keskellä kaupunkia sijaitseva lifestyle-myymälä, josta löytyy kaikenlaisia ihanuuksia. Tyylitietoiselle naiselle, jonka kukkarosta löytyy myös muutakin kuin Hesen alennuskuponkeja..

Kuvat:
www.myomy.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti