sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Valmis uuteen viikkoon

Laitoin jo heti aamusta miehen isoäidin vanhan Singerin laulamaan. Konetta pitää muistaa kehua aina, kun se kaapista esille kaivetaan. Koskaan ei tiedä, milloin se laulaa viimeiset laulunsa.


Tuloksena semiretrot verhot ja pöydän päälle liina.Myös perheen lemmikit saivat tänään huomiota osakseen ja ekosysteemin hetkittäinen sekoittaminen teki akvaariossa uiskentelevat kalat taatusti pelkästään iloiseksi. Pitää muistaa huomenna käydä ostamassa sitä pahanhajuista kalanruokaa, uusia kasveja sekä muutama uusi leikkikaveri. Hävikkiä nimittäin havaittavissa, vaikka varsinaista todistusaineistoa sille ei (enää) löytynyt. Herkkähermoisimmat silmät kiinni: suklaamonni Markus on todennäköisesti popsinut ne parempiin suihin. Uups.


Loppuillasta keittiössä tuoksui herkullinen omenapiirakka. Se sunnuntai taisi olla siinä.


Kuva:
www.allposters.com

4 kommenttia:

 1. Ihana fiilistelypostaus (paitsi se monnijuttu, järkytyin!). Omenapiirakkaa tahtoisin minäkin, taidan jopa ensi viikolla tehdä, kun omenoita on kohta jääkaappi pullollaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ja vaniljajäätelöä päälle! Nam.

  VastaaPoista
 3. Ja vielä pieni täsmennys... Sehän on suklaamonni EERO. Ymmärrettävästä syystä Eerolla on saattanut olla hieman ongelmia ja hän on saattanut syödä jopa tovereitaan. Eihän tuollaista kukaan kestä, että nimi muuttuu kun joutuu uuden emännän komentoon.

  Nimim. Suklaamonni Eeron entinen emäntä

  VastaaPoista
 4. Jakautunut persoonallisuus saattaa siis olla Markuksen kavereiden syömisten syynä.

  Jotta tilanne saadaan stabiloitumaan, ehkä alamme kutsua häntä jälleen Eeroksi?

  VastaaPoista