tiistai 9. syyskuuta 2008

Teiniaikaanko takaisin?

No jo on aikoihin eletty. New Kids On The Block a.k.a. NKOTB a.k.a. Nyykkärit aiheuttavat jälleen "hysteriaa". Kymmenen vuoden tauon jälkeen pojankoltiaiset ovat palanneet jälleen keikkalavoille nyt kolmekymppisiä, siihen aikaan siis parikymppisiä ysärityttöjä viihdyttämään. Olkoon pojat nyt miten vanhempia ja kypsempiä tahansa, meininki ei _millään_ voi olla samanlaista kuin silloin joskus.


Ja sitten vielä toinen moinen. Kulttimaineeseen nousseet Leviksen viisnollaykköset tekevät myös comebackin, tosin jamekset tullaan näkemään uudessa, päivitetyssä muodossa. Syyskuun 19. päivänä Levi’s lanseeraa mainoskampanjan, jolle kasvot antaa Damien Hirst. (Anteeksi maalaisuuteni, mutta kuka hän on?)Jos mennään myös siihen, että etutukka pitää tupeerata ja lakalla saattaa pystyyn sekä permanentti otetaan pelkästään takatukkaan (tai ehkä sen saa ottaa pelkästään etutukkaan? :) niin pitääkö vielä kaivaa jojot ja limakädet kaapin kätköistä ja alkaa kulkea tuolla purjehduskengät jalassa? Just.


Kuvat:
The Sydney Morning Herald
Prafit
Blog about advertising

8 kommenttia:

 1. No siehän se vasta trendibloggari olet jos et Hirstin Damienia tiiä! Äkkiä kattomaan näiltä sivuilta. Sitten Fatboyn taakse häpeämään. ;)

  http://www.notcot.com/archives/2008/03/hirst_warhol_le.php

  http://glltn.com/blog/2008/09/03/damien-hirst-x-levis-fall-2008/

  http://www.fashionweekdaily.com/news/fullstory.sps?iNewsid=463851

  VastaaPoista
 2. Mjoo, kyllähän mäkin Googlea käyttää osaan. Kait.

  Eipä noilla linkkivinkeillä vieläkään selviä, kuka hittiläinen tuo Hirstin oikein on.

  Mutta kiitos kaunis kerrankin selkeästi positiivissävytteisestä kommentistasi!

  VastaaPoista
 3. Daa. Se tekee modernia taidetta ja niitä pääkallokoruja. Saanu Tate Gallerian Turner-palkinnon, ja jotain sen kalahässäköitä on siellä pysyvässä näyttelyssä vieläkin. Varmaan kyllä tunnistat niistä pääkalloista.
  Warholin Andyn sie kai tiiät, se on mukana (postuumisti) tuossa farkkuhommassa? Se EI oo New Kids on the Blockin laulaja.
  Ootko muuten käyny EK:n sivuilla viimeaikoina? Top shit.

  VastaaPoista
 4. Näin sitä yhteisöllisyydellä oppii uutta, joka on (trendi)blogin pitämisen syvin ja hienoin tarkoitus!

  On tainnut jollakin olla EK:ssa hampaat irvessä kun multiliveshow ei lähtenytkään pelittään niinkuin piti. Hintsusti mielessä kävi, että onpa mukavaa olla muualla.

  VastaaPoista
 5. No mutta, eihän viisnollaykköset koskaan menneet muodista pois, ainakaan miesten farkuissa. Ehkä leviksiä näkyi hieman vähemmän, mutta on niitä silti aina ollut. Paitsi itselläni. ;c)

  Hih, hollantilainen mieheni puhuu New Kids on the Blockista nimellä "nieuw kots on the blik" mikä tarkoittaa suunnilleen "uutta oksua purkissa". Aika sopivaa, eikö? xcD

  VastaaPoista
 6. IIIIIIIIIK!!!!!!!!! NKOTB rules!!! Jordan on ihkuin!!!8) Pitäiskö päällystää seinät taas julisteilla...ehkä ei sittenkään, ei sovi enää sisustukseen..:)

  Peace, love & harmony!
  :)Iso-A

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Tulipahan testattua tuo kommenttien poisto-toimintokin :)

  Mutta asiaan, 501:set ei ikinä sopineet meikäläisen kropalle, mutta pakkohan sellaset oli saada. Eihän sitä muuten ollut juurikaan "cool".

  Sanoivat raadiossa aamulla, että Beverly Hills 91210 -klassikostakin aletaan tehdä uutta versiota uusilla näyttelijöillä (onneks). Näyttää siis vahvasti siltä, tytöt ja pojat, purkkarit jalkaan ja tukka töötille!

  VastaaPoista