lauantai 20. syyskuuta 2008

Reikä seinässä

Viime vuonna netissä levisi ilmiö nimeltä ”Human Tetris”. Olette ehkä nähneet ne hulvattomat YouTube-klipit, joissa avaruuspukuinen kilpailija pyrkii sujahtamaan läpi lähestyvän seinän reiästä? Videopätkät ovat peräisin japanilaisesta huippusuositusta tv-ohjelmasta, joka on nyt levinnyt formaattina ympäri maailman ja nyt se tulee myös Suomeen! Oujee!Huisinhauskassa Reikä seinässä -ohjelmassa kilpailee kaksi kolmehenkistä julkkisjoukkuetta yksilö- ja joukkuehaasteissa tavoitteenaan läpäistä joka kierroksella muuttuva liikkuva seinä. Haluatko sinä nähdä livenä huippupoliitikon, rokkitähden tai kohukaunottaren pulahtavan altaaseen? No ihan varmasti.

2 kommenttia:

  1. Jotain tuollaista olen nähnyt jonkun maan telkussa. Älyvapaalta vaikuttaa. Ehkä yksi jakso voisi olla hauska, mutta kannattaako kokonaisen kauden tekeminen?

    VastaaPoista
  2. Kaikkea mahdollista pitää telkkarissa kokeilla ja tämä on hyvä esimerkki siitä, kun yhtään oikeasti järkevää ideaa ei enää yksinkertaisesti ole jäljellä.

    Ja jos suomalaisessa versiossa nähdään kolaolleja eriskummallisissa asennoissa pyrkimässä seinän läpi, ehkä tosiaan yksi jakso riittää :)

    VastaaPoista