tiistai 19. elokuuta 2008

Voimaa verkkoon

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä Voima-lehti avaa verkkolehtiversionsa lokakuussa. Tähän asti Voiman nykyinen verkkosivusto on toiminut pääasiassa lehden arkistona.


Juttuja tullaan vaihtelemaan jonkun verran lehden ja verkkopalvelun välillä, mutta pääasiallisesti sisällöt ovat erillä toisistaan. Verkkopalvelun nimi julkistetaan elo-syyskuun vaihteessa ilmestyvässä numerossa.


Voima on yhteiskunnallinen kulttuurilehti, jolle myönnettiin Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto vuonna 2001. Valtakunnallisen ilmaisjakelulehden ensimmäinen lehti ilmestyi syksyllä 1989. Voimaa jakavat korkeakoulut, kirjastot, kirjakaupat, eko-, luomu- ja maailmankaupat ympäri Suomea.


Voima ottaa kantaa asioihin, joita muut lehdet eivät tee. Tuore näkökulma tonkii asioiden kääntöpuolen esille. Voiman kirjoitukset käsittelevät kulttuuria ja yhteiskuntaa monitahoisesti olematta kuitenkaan tietyn puolueen tai ryhmän äänenkantaja.

Verkkoon siis. Hyvä hyvä hyvä!


[update 13.9.2008]
Lokakuussa se alkaa. Fifi, Voiman uusi verkkojulkaisu, kantaa tuoreet uutiset isäntäväelle niin kuin ihmisen parhaan kaverin kuuluukin. Fifi tarjoaa fiksulle lukijalle analyysiä, uutisia, keskustelua, kulttuuria ja yhteisömeininkiä ihan omalla otteella. Se vainuaa nousevat tähdet ja kuumat puheenaiheet.

Kuvat:
www.flickr.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti