keskiviikko 13. elokuuta 2008

Voi veljet!

Mieheni oli eilen kaupoilla käydessämme napannut Brothersista mukaansa tyylioppaan, josta ohessa poimittuna muutamia vinkkejä miesten syyspukeutumiseen. Brothersin syksyn mallistossa vaikuttaisi vahvasti olevan englantilaisen tyylin fiilis, joka sopii syksyyn enemmän kuin loistavasti säiden muuttuessa yhä kylmemmiksi ja tuulisemmiksi. Materiaaleissa tweed ja villa näyttelevät pääosia ja kuosi on ruutua. Tyylioppaan sivuilta löytyy tietoa tulevista trendeistä, syksyn uutuuksista ja mallistoon vaikuttavista yksityiskohdista.


Jokaisen miehen vaatekaapista tulisi löytyä vähintään yksi ajanhenkinen irtotakki. Ja tähdätään korkealle! Kaksinappisen takin ylempi nappi pidetään aina kiinni ja alempi aina auki.


Huoliteltu vai rento tyyli? Riippuu siitä, miten vaatteita yhdistellään.


Kerroksittainen pukeutuminen on tuplasti tyylikkäämpää.


Puvustoon kuuluu trenchcoat. Tämän klassikon tarina juontaa juurensa hyvinkin maskuliinisesta maailmasta, nimittäin armeijasta. Trenchcoat otettiin käyttöön ensimmäisen maailmansodan aikoihin ja aluksi se kuului vain upseeriston vaatetukseen, mutta levisi sittemmin koko armeijan käyttöön. Sodan päätyttyä monet alkoivat siviilissäkin käyttää trenchcoatia ja trendi oli syntynyt. Hollywood oli lopullinen niitti – Dick Tracy, Mustanaamio ja Humphrey Bogart olivat kaikki legendaarisia tähtiä, joiden tyyliin trenchcoat itsestään selvästi kuului.Brothersin tyylioppaasta löytyy myös miehelle vinkkejä parranajoon – tervetuloa siistimpi ja freesimpi iho ja heippa pienet vessapaperin palaset kasvoissa!


Ruotsalainen vaateketju tarjoaa tyylikkäitä ja trendikkäitä vaatteita nuorille miehille. Valikoima toimii ajan hengessä niin businesspukeutumisesta rennompaan casualiin.

Kuvat:
www.brothers.se
www.allposters.com

2 kommenttia:

  1. hyvältä näyttää. Rakastan klassista miesten tyyliä, joka sekoittaa hyviä materiaaleja, loistavia leikkauksia ja modernia huolettomuutta - asukokonaisuus on "sinne päin", muttei täydellisesti paikallaan.

    VastaaPoista
  2. Aivan niin! Vaateketju on nostanut päätään suosikkieni miesten vaatteiden joukossa salakavalasti, varsinkin kun konseptin "siskojen" vaatteet ei juuri minuun uppoa.

    VastaaPoista