tiistai 26. elokuuta 2008

Porkkanapiirakkaa herkkusuille

Uudentyyppinen aluevaltaus Aniliinin historiassa. Piirakka oli suussa sulavan hyvää. Aniliini suosittelee!








Porkkanapiirakkaan tarvitset:
6 kananmunaa
5 dl sokeria
200 g sulatettua margariinia
6 dl porkkanaraastetta
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 tl kanelia

Kuorrutus:
1 ½ pkt tomusokeria
200 g sulatejuustoa
50-60 g margariinia

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Sekoita ja lisää porkkanaraaste. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen taikinaan. Kaada taikina leivinpaperin päälle uuninpellille. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sulata margariini kattilassa. Lisää sekaan sulatejuusto. Sekoita seokseen tomusokeri, kun juusto on notkeaa. Kiehauta pikaisesti. Kaada kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle.

Ja ääntä kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti