sunnuntai 31. elokuuta 2008

Koti

Koti, ei oma vaan vanhempien. Hammasharja unohtui kotiin, mutta oma löytyy edelleen pikkuvessasta samasta paikasta. Pyyhekin valmiina kylppärissä, mutta sen oman huoneen on kyllä vallannut joku toinen. Huone ei näytä enää ollenkaan omalta.


Huoneen kaapit on tyhjennetty omista tavaroista ja nyt sieltä löytyy lakanoita, pyyheliinoja - tavaroita, jotka eivät ole minun. Ei se ole enää minun huoneeni, vaikka sitä sillä nimellä yhä kutsutaan.


Kuitenkin se on koti. Vanhaan huoneeseen hiippaillaan nukkumaan tyypillisesti baari-illan päätteeksi. Hiippaillaan, vaikka vanhemmat kotona ollessaan kuitenkin heräävät. Hampaita pestään, sänky sijataan ja sitten on ne aamut.


Aamut juhlien jälkeen tuntuu usein raskailta. Kuitenkin tahdotaan tietää ja kuulustella, miten juhlat meni. Ja äiti tekee aamupalaa.


Mutta se on koti. Ja tulee aina olemaan. Kännykässäkin vanhempien lankaliittymästä soitettaessa näytöllä vilkkuu "koti", vaikka oma sellainen on ollut jo monta vuotta toisessa kaupungissa.


Lopuksi tytöille kiitos kivasta tyttöjen illasta! Vaikka illan päätteeksi hampurilaisarvonnassa tulikin munahampparin sijaan ananias.

Kuvat:
www.camillaengman.com

2 kommenttia:

  1. Voi viddu kun jäit ilman 'munaa'! 8) Erikoinen oli varma nakki, vaikkei perinteistä Tepa-laatua enää ollutkaan ja Mooses sai hyvät jämät. Kiitos myös hyvästä seurasta! Otetaan pian uusiksi!:)

    VastaaPoista
  2. Näin pääs käymään eikä ananiaksella ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia paikata tilanne positiivisena kokemuksena. Toki se syötyä tuli...

    Joo, kyllä tällasta toimintaa pitää harjotella enemmän. Ihan noin kestävyydenkin kannalta :)

    VastaaPoista