lauantai 12. heinäkuuta 2008

Urbaanin lifestylen helmi – urban a*

Pussi päässäkö olen taas kaupungilla liikkunut? Liike on jotenkin jäänyt huomioimatta, vaikka urban a* on ollut olemassa vuodesta 2004 lähtien. urban a* sijaitsee Helsingissä Erottajalla, toinen liike löytyy Espoosta Isosta-Omenasta sekä keväällä avattiin urban a* -liike myös Vaasaan. Lifestyle on sana, jolla liikkeen henkeä voi hyvin osuvasti kuvailla. Valikoimista löytyy vaatteita, asusteita, huonekaluja ja sisustustuotteita.


Lämminhenkisen ja tyylikkään liikkeen oma urban a* -korumallisto on toisen omistajan käsialaa. Kuvan koru on yksinkertainen ja kaunis, itseltäni löytyvässä korussa lukee luonnollisesti FABULOUS.


Liikkeen vaatemallistosta löytyy merkkejä Made in Heaveniltä, by Malene Birgeriltä, Designers Remixiltä, S´nobilta, True Religionilta ja Stylesnobilta. Mukana ehdoton suosikkini Odd Molly. Myös vaatemallistosta löytyy liikkeen oma urban a* -mallisto, joka sisältää mm. viehättäviä printtipaitoja.urban a* myy kulttimaineista Smiths’s Rosebud Salvea, jota virginialainen perheyritys on valmistanut ja perheen naiset pakanneet ihastuttaviin metallirasioihin vuodesta 1892 saakka. Ruusuntuoksuista voidetta ovat monet muoti- ja kauneusalan gurut maininneet luottotuotteekseen, sillä monikäyttövoidetta voi käyttää mm. huuliin, kynsinauhoihin ja rohtumiin.Sisutustavarat ovat urbana a*:ssa tyylillä valittuja aasialaisesta, eurooppalaisesta ja skandinavialaisesta sisustuksesta. Värit ovat houkuttelevia ja niitä voi helposti yhdistää keskenään, klassiseen tyyliin.


urbana a* huokuu juuri sellaista lifestyle-henkeä, josta pidän erittäin paljon. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!


Kuvat:
www.smithsrosebudsalve.net
www.urbana-a.fi

2 kommenttia:

  1. Miten sulta on tosiaan jäänyt urban a* huomaamatta? Meitsikin on omistanut jo kauan ko. putiikin tuotteita. Mut hei, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

    Nimim. Sen toisen pikku-prinsessan mami :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä on antanut odottaa itseään!

    Kävin viime viikolla ostamassa tuota ihmesalvaa ja kylläpä nyt huulet tuntuvat niin pehmeiltä!

    VastaaPoista