tiistai 15. heinäkuuta 2008

Telkkarin orja - osa 5.

Tämä Telkkarin orjan osa 5 on pyhitetty vain ja ainoastaan yhdelle ohjelmalle, nimittäin YLE FST:n Strömsölle. Miksi? Sitä ei varmaan tarvitse edes kysyä...


Strömsö on sunnuntaisin FST:llä esitettävä kodin makasiiniohjelma, joka käsittelee erilaisia kodinaskareisiin liittyvi teemoja - ruoanlaittoa, käsitöitä, askartelua, puutarhanhoitoa ja muita harrasteita. Ohjelmaa on esitetty vuodesta 2002 lähtien ja on saanut nimensä kuvauspaikastaan, joka sijaitsee meren rannalla Vaasan Västervikissä. Strömsön mutkatonta menoa seuraa sunnuntaisin satojatuhansia katsojia yli kielirajojen.


Strömsö innostaa luovaan vapaa-ajanviettoon. Paul valmistaa Matiaksen kanssa erilaisia herkullisia ruokia, Jim nikkaroi puuverstaassa, Leen ja Camillan löytää askartelemasta sekä Catharinan taas puutarhasta.


Kuvauspaikkana toimii Villa Strömsö, joka on vuonna 1860 rakennettu huvila. Leppoisa tunnelma muistuttaa ikuista ja aina niin aurinkoista sunnuntaipäivää, jolloin kaikilla on loputtomasti aikaa puuhasteluun. Kodikkuus ja itsetekemisen ilo ovat asioita, jotka vetävät television ääreen ohjelmaa seuraamaan joka ikinen sunnuntai.


Kuvat:
www.yle.fi/stromso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti