sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Road tripin “extreme” -osuus

Täällä sitä nyt ollaan. Keskellä ei mitään sen seurauksena, että päätimme sittenkin jatkaa matkaa etelämmäs ja etsiä yöpymispaikka matkan varrelta. Tuloksena siitä asumme nyt pikkuruisessa mökissä Hilstadissa, tosin huomattavasti lähempänä huomista määränpäätämme. Ratkaisu lähteä Bodøstä sovittua aiemmin oli ehdottomasti oikea ja saimme tänään rauhassa ajella etelää kohti ilman turhia paineita siitä, ettemme ehtisikään yhdessä päivässä perille.Mutta siis tämä mökki (kyse ei ole yläpuolella sijaitsevasta heinäkattoisesta mökistä, ehei). Vaatimattomuus ei ole läheskään oikea sana kuvaamaan majapaikkaamme, mutta meillä on katto pään päällä, toimiva vessa, suihku ja petivaatteetkin kiltti leirintäalueen täti lainasi meille ajattelemattomille suomalaisille ystävällisesti ja vielä ilmaiseksi.
Mökissä on mukavia pikkuyksityiskohtia ja kaikkien näiden kivojen juttujen lisäksi kämppä haiskahtaa ihmisen nestemäiselle orgaaniselle yhdisteelle. Mutta uskokaa tai älkää, täällä toimii langaton verkko : ) Ainoastaan tosin ulkotiloissa, mutta onneksi mökissämme on ”parveke” ja lämpötilatkin alkavat olla sitä luokkaa, että ulkona tarkenee ilman pipoa + täällä ei ole hyttysiä.


Yksi yö sinne tai tänne, kun maisemat omalta parvekkeelta näyttävät huikeilta.


Huomenna ajellaan kolmisen tuntia Mosjøen kaupunkiin. Sitä seuraava pysähdys on Ruotsissa Uumajassa, jonka jälkeen Vaasan ja Salon kautta kotiin Espooseen.

2 kommenttia:

  1. Täällä Etelä-Suomessa oli tosi kuuma viikonloppu. Katsokaakin, ettette tuo kylmiä ilmoja tullessanne, kun palaatte Suomeen... :)

    VastaaPoista
  2. Hyvien kelien olisi syytä jatkua vielä ainakin kolme viikkoa! Eikä ole muuten ensimmäinen kerta, kun ollaan lomalla matkustettu kylmemmän ja sateisemman sään lomakohteeseen samalla kun Suomessa hirmuhelteet.

    Mutta mitä etelämmäs tullaan, sitä lämpimämpää on! :)

    VastaaPoista