torstai 3. heinäkuuta 2008

Pikkujuttuja - osa 5.

Cheap Mondayn farkut
Cheap Monday on kolmisen vuotta sitten perustettu ruotsalaisyritys, jonka tuotteita myydään jo lähes 30 maassa. Yrityksen perustaja Örjan Andersson (med sina vänner) piti yksinkertaisista, kapeista ja tiukoista farkuista ja vielä aikaan, jolloin ne eivät olleet edes muodissa.


Cheap Monday luottaa halpaan hintaan ja hyvään ulkonäköön. Maaliskuussa uutisoitiin Henkkamaukan ostaneen Cheap Mondayn, jonka taustavoimat eivät usko kaupan vaarantavan merkin omaleimaisuutta. Yhteistyö isomman yrityksen toimii luultavasti niin hyvässä kuin pahassa.

Kuva:
www.cheapmonday.se

Hillary Swank
Näyttelijätär nousi näyttelijäidolisuosikkeihini vasta ihanan P.S. I love you -elokuvan myötä.


Sitä en kuitenkaan tiennyt/muistanut, että Swank on näytellyt myös Beverly Hills 90210 -sarjassa ysärillä. Swankin reilut 15 vuotta kestänyt näyttelijänura on melko lyhyt Hollywoodin mittapuulla, vaikka näyttelijätär on ollut kahdesti Oscar-ehdokkaana ja voittanut molempina kertoina.


Näyttelijätär sai oman nimikkotähtensä Hollywoodin Walk of Famelle tammikuussa 2007. Swank on ollut myös mukana toteuttamassa Calvin Kleinin alusvaatemainoskampanjaa.


Kuvat:
www.psiloveyoumovie.warnerbros.com
www.calvinklein.com

Maatuskat

Sana "maatuska" perustuu venäjänkieliseen äiti-sanan hellittelymuotoon ja maatuskoissa on kyse matkamuistonakin tunnetusta venäläisestä sisäkkäisten hahmojen muodostamasta puunukesta. Ja onhan se niin ihmeellistä, kun mummon sisältä aina löytyy uusi mummo!

Perinteisellä tyylillä koristeltu maatuskanukkesarja kotoa luonnollisesti löytyy, mutta olen saanut "hoitooni" myös toisenlaisena jatkumona toteutetun maatuskapoppoon Osaman ja Hitlerin kautta päättyen pikkuruiseen pommiin :)

Myös IVANAhelsingin vanhempaan mallistoon kuuluu hauskannäköinen maatuskakuosi. Kuviota olen nähnyt ainakin servieteissä ja muissa kodinsisustustuotteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti