tiistai 3. kesäkuuta 2008

Täydellinen päivä

Rakastan häitä! Häiden järjestäminen on varsinainen projekti, jonka läpivieminen voi olla joko haastavaa tai haastavaa. Jo yksistään se, että kahden (erilaisen) suvun jäsenet päästetään suunnittelemaan yhdessä hääparin tärkeintä päivää tekee projektin haastavaksi. Kaiken mahdollisen säätämisen ja eripuran välttämiseksi projekti kannattaa suunnitella niin, että kaikki osallistuvat osapuolet ovat tyytyväisiä.


Satumaisia häitämme vietettiin kesäisenä ja hiostavana heinäkuun päivänä muutamia vuosia sitten. Olemme mieheni kanssa kotoisin samoilta nurkilta ja oli luonnollista järjestää häät kaupungissa, jossa olemme viettäneet lapsuutemme. Projekti alkoi suurinpiirtein vuotta aikaisemmin, kun varasin kirkon ja hääpaikan. Muut häihin liittyvät asiat, kuten hääjuomien hakureissu Suomenlahden toiselta puolelta, hääpuvun metsästys, pitopalvelun valinta ja monet, monet muut asiat hoituivat hyvissä ajoin ennen häitä. Ei edes polttaripäivänä tapahtunut "pikkuonnettomuus" pystynyt lannistamaan hääjärjestelyjä ja hääkengätkin menivät jalkaan oikein hyvin muutamasta jalkapohjaan laitetusta tikistä huolimatta :)


Häät olivat tähänastisista täydellisistä päivistä täydellisin. Päivän aikana piti nipistää itseään nauttiakseen kaikista niista ihanista asioista - hääpäivä meni mielettömän nopeasti ja hauskaa oli! Actionia riitti myös matkalla hääyöviettopaikkaan, jolloin törmäsimme hirveen... Kaikesta huolimatta avioelämä on ollut siitä lähtien ruusuilla tanssimista!


Ja tämä kappale, se tuo mieleen hääpäivän.Kuvien lähteet:
www.art.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti