torstai 5. kesäkuuta 2008

Telkkarin orja - osa 2.

Men in trees
Tänään se taas jatkuu! Romanttisen komedian päätähtenä ihanainen Anne Heche. Sarja pyörii rakkaudessa pettyneen parisuhdeneuvoja Marin Fristin ympärillä, joka luentoreissullaan Alaskassa jumittuu pikkukaupunkiin nimeltä Elmo ja päättää jäädä kaupunkiin hetkeksi asumaan kirjoittaakseen kirjaa aiheesta, josta kaipaa lisätietoa - nimittän miehistä. Tämä tuppukylä kun suorastaan vilisee vapaita miehiä!


Sarja jatkuu tänään 2. tuotantokauden jaksoilla ja mikä ikävintä, Yhdysvalloissa sarjan tuotanto päättyy kahden tuotantokauden jälkeen. Tätä raikasta ja hauskaa sarjaa olisin mielelläni katsonut useammankin tuotantokauden verran. Myös sarjan päänäyttelijän Annen pukeutumista Alaskan aktisissa olosuhteissa on ollut ilo seurata.

Gossip Girl
Teinidraamaa parhaimmillaan. Gossip Girl kertoo New Yorkin Upper East Sidessa asuvien teini-ikäisten elämästä pappa betalar-tyyliin. Päähenkilöiden Blair Waldorfin ja Serena Van der Woodsenin pukeutuminen on yksi sarjan katsomisen aiheista. Sarja on tehty Cecily von Ziegesarin 12-osaisen kirjasarjan pohjalta, joista ensimmäinen televisiosarja näki päivänvalon Yhdysvalloissa syyskuussa 2007.


Gossip girl on kuvattu kokonaan jumalaisessa New York Cityssä, kuvauksia ollessa niin Queenssissa, Brooklynissa kuin Manhattanillakin. NYC on sarjassa selkeästi esillä ja tuttuja, itsekoettujakin kohteita on ihana bongata! Myös sarjan musiikki on mielestäni onnistuneesti valittu juuri tämän hetken hitti-biiseistä.

Dexter
Alkuun täytyy myöntää, että Dexterin juoni oli karmiva ja joidenkin kohtausten aikana on pakko pistää silmät kiinni, mutta sarja on kuvattu erittäin mielenkiintoisesti: läheltä kuvatut yksityiskohdat, joihin kiinnittää erityistä huomiota.


Jeff Lindsayn romaaniin perustuva Dexter on Dexter Morgan, joka hurmaa työtoverinsa Miamin poliisissa tuomalla heille donitseja, viettää sunnuntaipäivät tyttöystävänsä Ritan kanssa - ja murhaa ja paloittelee ihmisiä. Eettisesti kyseenalainen sarja on kuitenkin koukuttava ja kiinnostava, mutta kieltämättä liikaa herkälle katsojalle.

Dexterin toinen tuotantokausi starttaa Nelosella elokuussa ja Jenkeissä puuhataan parhaillaan kolmatta tuotantokautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti