maanantai 16. kesäkuuta 2008

Pikkujuttuja - osa 4.

Havaianas
Ehdottomasti kesän parhaimmat kengät! Näitä brasilialaisia kumisia sandaaleja löytyy sateenkaaren kaikissa mahdollisissa väreissä.


Havaianasit on aikanaan luotu vuonna 1962 ja ovat saaneet vaikutteita kimonon kanssa käytettävistä sandaaleista. Itse omistan varvassandaalit mustana, mutta muunkin väriset kutkuttaisi!


Maanantain biisi
Automatic Eye on muutama vuosi sitten perustettu, vauhdikkaan soitannan omaava yhtye - ja Suomesta. Tämä kesäbiisi Away from Sunshine koukuttaa rokkimaisella rytmityksellä ja tarttuvalla kitaramelodiallaan. Mahtava biisi!Amelie
Kaunis ja älykkäästi tehty elokuva, jonka jokaikinen kuva on taidokkaasti viimeistelty. Elokuva on kuin satu, jossa kaikkitietävä kertoja kuvailee tarkasti ympäristön ja henkilöt sekä tekee tarpeelliset lisäykset juonenkäänteisiin. Onnellinen loppu, kuitenkin ilman turhaa imelyyttä.


2 kommenttia:

  1. Ostin sitten itselleni ihanan reippaan väriset Havaianasit, kun tenaville ko. popot eivät kelvanneet. Omiini olen niin tykästynyt, että teputtelen ne jalassa kotosallakin.


    Saana

    VastaaPoista
  2. saana: Havaianasit saivat oman osansa pikkujuttuihin sen jälkeen kun a) näin ne sun ostamat ihanat mini-flopit b) muistin omieni olemassaolon :)

    Nyt tuo keli on sen verran surkee, ettei juuri tarvii haaveilla sandaalit jalassa tallaamista!

    VastaaPoista