keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Nettishoppailua sisustusintoilijalle

Kitsch Helsinki
Kitsch-tuotteet ovat suosikkejani! Helsinkiin vuonna 2005 perustetusta Kitsch Helsinki -liikkestä löytyy värikkäitä sisustusta humoristisella tavalla piristäviä yksityiskohtia. Liikkeen tuotteita voi tilata myös netistä.


Kitsch-tuotteet piristävät myönteisesti eikä ne ole liian monimutkaisia tai vakavia. Suostuisikohan mieheni kiinnittämään uudenkarhean menopelin kojelautaan tämän heiluvan Hula-tytön?


» Kitschin puute tekee elämän sietämättömäksi. » (Friedensreich Hundertwasser)

OmaShop
Äskettäin avattu OmaShop -verkkokaupasta tulee taatusti yksi suosikeistani, vaikka en olekaan ehtinyt vielä verkkokaupasta sisustustavaroita tilaamaan. Sisustustarjonnasta löytyy ihania ja raikkaita esineitä romanttisen tyylin ja design-tuotteiden välimaastosta. Tanskalaiset tuotemerkit passaavat myös minun makuuni! Verkkokaupan lisäksi OmaShop tarjoaa myös OmaDesign-sisustussuunnittelupalvelua.


Esimerkiksi tämä pehmomonsteri saattaisi piakkoinkin matkata asumaan meille Espooseen!


Ihana Living
Palloja, ruusuja, hempeitä värejä - sopivassa suhteessa. Tämän kuopiolaisen vintage-henkisen verkkokaupan on perustaneet sisarukset Annu ja Liinu vuonna 2005 Kuopiossa sijaitsevan sisustusliikkeensä yhteyteen. Lokakuussa 2007 aikanaan kaupan ensimmäinen asiakas Nina jatkoi Annun ja Liinun hienosti aloittamaa työtä Ihana Livingin verkkokaupan uutena yrittäjänä.


Verkkokaupan valikoimista löytyy mm. suloisia englantilaisen Cath Kidstonin sekä norjalaisen Tone Finnagerin luomia Tilda-tuotteita. Kokonaisuudessaan tyyli on romanttinen, ei kuitenkaan liian yleellinen ja pienillä ripauksilla tuo sisustukseen nostalgisuutta ja tunnelmaa. Ilahduta ystävää Ihanan suloisilla eKorteilla!

PS. Kurkkaapa vielä Avotakan uusin numero (7/2008), josta löytyy viehättävä juttu toisen alkuperäisomistajan kodista.

Ihan Pieni Putiikki
Joensuusta kotoisin oleva Ihan Pieni Putiikki tarjoilee persoonallisia ja hyväntuulisia sisustustuotteita. Tuotevalikoimista löytyy myös putiikin pitäjän omin käsin valmistettuja uniikkikappaleita sekä ihania Anne-Claire Petitin tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti