torstai 12. kesäkuuta 2008

Merentakaisen paketin aarteita

Pakettini forever21:sta on saapunut vihdoin! Toinen tilauskertani oli yhtä yksinkertainen kuin ensimmäinenkin. Tein tilauksen edellisviikon perjantaina, viikon päästä siitä seurantakoodi ilmoitti paketin olevan Suomessa ja alkuviikon kiireiden takia paketti löysi tänään vihdoin oikeaan osoitteseensa.

Ja mitä vaaleiden paperikääröjen sisältä löytyikään! Kaikki vaatteet sopivat (no ehkä tämä kitty-paita olisi voinut olla kokoa suurempi).


Tämän mekon kuvittelin olevan pidempi, mutta hyvä kun ylettyy polviin! Voihan sitä hyvin käyttää housujen kanssa, mutta kuvasta ja tuotetiedoista päätelleen olisi sen kuvitellut olevan pidempi.


Muutkin tuotteet ovat kyllä ihan nappivalintoja. Lämpenisivät nyt nuo kelit, niin pääsisi ulkoiluttamaan näitä muitakin ihanuuksia!
Taidan minäkin olla nyt kesän yli tilaamatta ja katsastan tarjonnan taas sitten syksyllä :)

Kuvat:
www.forever21.com

4 kommenttia:

 1. Merentakaisen paketin aarteita, osa 2:


  Postipoika toi tänään paketin samaan osoitteeseen myös vähän miehisempään makuun. Tai itseasiassa kaksi pakettia, joissa yhteensä 4kpl upouutta, vahvasti kumilta haisevaa autonrengasta . Nyt sitten enää odotellaan sitä, että olisi auto, jonka alle nämä kiinnittää. ;)

  VastaaPoista
 2. kr: Auton takapenkillä tänään matkustaneet neljä (4) haisevaa autonrengasta saivat kyllä elämänsä kyydin uuteen kotiinsa ;)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tuo New York -paita on ihan huippu, tahtoo! Minäkin yritän nyt olla tilaamatta pariin kuukauteen. Syyskuussa pääsen todennäköisesti jenkkilään itsekin, niin voi sitten itse ostaa paikan päältä. Tulen siellä varmaan hulluksi. ;-)

  Blogisi ei muuten taida vielä olla blogilistalla? Helpottaisi kovasti seuraamista (vinkki vinkki)... :-)

  VastaaPoista
 4. bisquits: Kitty-paidasta kannattaa ottaa kyllä reilu koko, oma ässäni on kieltämättä hieman piukee :)

  Pääsisinpä minäkin Jenkkien maahan kohnaamaan kauppaan livenä! Taidat olla menossa NYC:iin? Aiettä se on mahtava kaupunki.. tahtoo myös!

  En ole vielä uskaltautunut blogilistalle :)

  VastaaPoista