keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Luonnottaret


Miten ihmeessä en ole tiennyt näiden ihanuuksien olemassaolosta?

Tarina kertoo seitsemästä nuoresta naisesta, joilla on unelma - luoda vaatteita, jotka ovat juuri heidän tyyliään. Naiset tapaavat liikemiehen, joka toteuttaa heidän unelmansa. Tanskalaisen vaatemerkkin tarina on saanut alkunsa. Ja tarinan nimi on nümph.

Tällä tarinalla ei näy loppua. Vintage-henkisen vaatefirman perustaneet naiset haluavat, että nümph-vaatteet hakeutuvat kaupasta ostajiensa vaatekaappeihin kerta toisensa jälkeen. Minulle kävi niin tänään ensimmäisen kerran ja voin taata, että niitä tulee taatusti hakeutumaan kaappiini vielä uudelleen.

Vaatteet ovat naisellisia, mutta niissä on särmää. Vaatteissa on suunniteltuja yksityiskohtia, mutta ovat silti kohtuuhintaisia.


Olen ihastunut, totaalisesti ihastunut!

Kuvat:
www.numph.dk

3 kommenttia:

 1. Vautsi, mitä vaatteita! Kävin tsekkaamassa nuo kotisivut, mutten löytänyt nettikauppaa. Tiedätkö, voiko kyseisiä vaatteita tilata netistä?

  VastaaPoista
 2. mirka: Ainakin täältä (http://www.divinetrash.co.uk/) pystyy tilaamaan netin kautta. Stokkan OneWayssa oli valikoimaa myös kivasti. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Minua yllätti noin ihanien vaatteiden edullisuus.

  Olen vieläkin ihan hurmoksessa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, taidan käydä tuolla Stockalla siis ainakin!

  VastaaPoista