perjantai 6. kesäkuuta 2008

Ihana Ivana


Tämän päivän Helsingin Sanomat kertoo Paola Suhosen palaavan suunnittelijaksi Nansolle. Kevään 2009 arkivaatekokoelman mallisto tulee myyntiin maalis-huhtikuussa. Suvikukka-kuosin paidat, mekot, tunikat ja legginssit ovat trikoota.


Onneksi myös muutaman vuoden takaista Paolan suunnittelemaa Paulakukka-kuosiakin löytyy edelleen Nanson valikoimissa.


Posti (nyk. Itella) ryhtyy käyttämään IVANAn kuoseja korteissa ja pakkaustarvikkeissa. Ensimmäiset printit tulevat myyntiin vuoden 2009 alussa.

IVANAhelsinki on ollut yksi suosikeistani jo pitkään - vaatemallistossa yhdistyy suomalainen käsityö, kirkkaat värit ja omaperäiset kuviot. Yhtiön perustivat vuonna 1998 sisarukset Paola ja Pirjo. Camping-kuosi on ehdottomasti ihanin ja tykkään kovasti myös Rouva-kuosista!IVANAn tuotevalikoima on viime vuosina laajentunut naistenvaatteista myös miesten ja lasten vaatteisiin sekä sisustusesineisiin. HEMMA-brändin tuotteita ovat mm. pussilakanat, tyynyliinat, patalaput, essut, kynttilät, servietit...


Kermansavi -astiaston uusi Saimaa-mallisto on Paolan suunnittelma ja astiaston kaunis, helmistä koostuva kohokuvioinen perhonen on herkkä ja kaunis - erityisesti valkoisena.


Kuvien lähteet:
www.ivanahelsinki.com
www.kermansavi.fi

2 kommenttia:

  1. Kävin juuri pari päivää sitten Ivana Helsingin putiikissa, jossa oli aivan ihania vaatteita ja laukkuja. Olen tosi ihastunut bambikuvioiseen mallistoon.

    Mutta liian hintavia ovat valitettavasti meikäläisen budjetille...

    VastaaPoista
  2. Mirka: Sama juttu. Muutaman t-paidan (rouva-mallistoa) ja hameen olen ostanut normaalihinnalla, muu toiminta on keskittynyt ihanien vaatteiden kuolaamiseen :)

    VastaaPoista