keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Ellen helmiä

Maanantaina ilmestyi suomenkielisen Elle-lehden kolmas numero, jota lueskelin tietysti jo heti samana iltana. Tiistaipäivänä kahdeksan jälkeen kotiin tulessani jaksanut ajatella muuta kuin nukkumaanmenoa ja valmistautumista seuraavaan päivään, joten raportti lehden parhaista paloista tulee vasta nyt.

Siis Ellestä. Täytyy kyllä myöntää, että ensimmäisestä numerosta lähtien lehden taso on ikävästi laskenut, ja tämä juuri ilmestynyt numero ei valitettavasti tee poikkeusta. Jos huomattavaa parannusta ei seuraavissa numeroissa tapahdu, taidan lopettaa tilauksen kokonaan. Ulkomaiset versiot ovat huomattavasti parempia ja niitä voi tietenkin ostaa irtonumeroina. Ja sitäpaitsi minulle tulee jo nyt ihan liikaa aikakauslehtiä...

Aloitetaan.

Danny Sangra on suunnitellut Levi's Red Tab -mallistolle siistejä printti t-paitoja. Syyskuussa Suomessa kauppoihin tuleva mallisto on pirteä ja printit herkullisia!Muotisuunnittelija Hanna Sarénin Seppälälle suunnittelema mallisto ilmestyy myymälöihin elokuussa. Seppälä by Hanna Sarén -mallistoon kuuluvat kaikki asukokonaisuuden osat, mukaan lukien kengät ja laukut. Materiaaleina käytetään mm. silkkiä, nahkaa ja villaa.

Seppälä by Hanna Sarén -mallisto sopii hyvin profiiliaan positiiviseen suuntaan kohottaneen yrityksen linjaan ja taatusti lisää kiinnostusta huippusuunnittelijaa kohtaan. Tässä muutamia makupaloja tulevasta mallistosta, innolla jään odottamaan! Näistä vaatteista saattaa kyllä jokunen löytää tiensä meikäläisen vaatekaappiin.

Italialaisen Selettin suunnittelijat ovat lainanneet posliinimallistoonsa muotoja mm. vesipulloista, alumiinisista laatikkovuoista ja säilyketölkeistä. Mainiota tuotteita!


Kuvien lähde:
www.levis.com
www.fashionfinland.com
www.seletti.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti