maanantai 30. kesäkuuta 2008

25 Underbara hem

Löysin lehtiosastolta viime viikolla uuden ruotsalaisen sisustuslehden nimeltä 25 Underbara hem. Viikonlopun aktiviteettien ja muiden puuhien takia pääsin tutustumaan esikoisnumeroon vasta tänään.


25 Underbara hem on uudenlainen, ensimmäinen ja tähän asti ainoa ruotsalainen aikakauslehti, jonka artikkelit kertovat aidoista, olemassa olevista kodeista ympäri maailmaa. Innostava ja yleellinen sisustuslehti on sekoitus eri tyylejä, uusia malleja ja mielenkiintoisia arkkitehtuureita.


Erityyppiset sisustusesittelyt ovat samaan tyyliin esitelty kuin muissakin sisustuslehdissä. Kuitenkin jokaisen jutun lopusta löytyvät "4 designidéer" kokoavat tarinan ja kuvituksen kivasti yhteen.


Erityisen maininnan arvoinen on Par courrier -niminen ruotsalainen verkkokauppa, jonka mainoksen lehdestä bongasin. Verkkokaupasta löytyy new england -tyylin innoittamia, klassisen skandinaavisia ja kauniita sisustustuotteita, joita tässä kirjoituksen kuvissa on jo näkynytkin. Verkkokaupan sisustustarjonnan lisäksi kannattaa myös tutustua kaupanpitäjän sisustusaiheiseen blogiin.


Isosiskolle tiedoksi, ellet ole käynyt vielä ostamassa omaasi, tuon lehden tottakai luettavaksesi seuraavan kerran kun nähdään :)


Kuvat:
www.parcourrier.se

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti