sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Sellainen sunnuntai


Olen alkanut pitää erityisesti sunnuntaipäivistä. Sunnuntaisin tulee puuhattua kaikenlaista, varsinkin kun ei ole kiire mennä minnekään. Tämän sunnuntain aikana olemme suunnitelleet kesäistä autoreissua Norjaan. Suunnittelutyö on ollut haastavaa, emmehän ole koskaan Norjassa aiemmin käyneet ja arviot eri kaupungeista ja yöpymispaikoista ovat pelkästään matkaoppaiden ja netistä löytyvien tietojen varassa. Matkasuunnitelmien tekeminen on sunnuntaipuuhaa parhaimmillaan!

Aurinkoisen sunnuntaipäivän voi myös viettää takapihan terassilla kesään heräilevää luontoa ihmetelleen ja lempikirjaa lukien. Myös ruoanlaitto ulkona on ihanaa puuhaa lämpimällä ja aurinkoisella säällä. Ja kuin huomaamatta, pisamat alkavat heräillä nenänpäällä!


Yksi sunnuntain lempiasioistani on urheiluharrastus, josta on tullut todellinen intohimo. Tutulla kaveriporukalla yhteinen hikinen tunti on todella kivaa. Samalla tulee vaihdettua kuulumiset sekä vietettyä aikaa yhdessä, ja ennen kaikkea kohotettua kuntoa. Tänään tosin kuntoa tuli kohotettua todella, kun autottomina vielä pyöräiltiin pelipaikalle!


Se oli sellainen sunnuntai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti