lauantai 31. toukokuuta 2008

Pimp-post

Tämän postauksen aihe tuli ihanalta työtoveriltani ja päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Sisustaminen on varsinainen intohimoni ja ajattelin hieman raottaa kotimme sisustusta, erityisesti sisustuselementtien tuunaamisen osalta.

Sain lievästi sanottuna negatiivista palautetta ystäväpiiriltä, kun ostin nämä poronsarvet eräästä suomalaisesta nettihuutokaupasta. "Minä keksin - mieheni toteuttaa" -periaattella homma toimi niin, että poronsarvet saivat uuden värin mustasta spraymaalista. Koristus muuttuu vuodenajan mukaan - esimerkiksi jouluna sarvet saavat kannatella joulupalloja tai vappuna serpenttiininarua. Nämä nykyiset lintukoristeet ovat itseasiassa Ikean viime vuotisia joulukoristeita, mutta vihreän värin vallitessa tämän hetken sisustuksessa ne saivat jäädä pidemmäksi aikaa.Tuunattu käkikello on saatu Mummiltani ja on alunperin ollut ruskeansävyinen, sellainen puinen. Ensin maalasin sen kirkkaanpunaiseksi, tiedä sitten miksi, mutta loppujen lopuksi siitä tulikin musta. Tilanne: punainen käkikello, Mummi kylässä. Mummi istuu vastapäätä käkikelloa ja totetaa "sie oot sit maalannu kellon punaseks". Lopuksi oltiin hiljaa.


Kello on päässyt paraatipaikalle olohuoneeseen ja tulee yhä enemmän edukseen seinällä, jonka taannoin maalasimme "Minä keksin - mieheni toteuttaa" -periaatteella tumman harmaaksi. Toimii!

Lisäksi olen pimpannut muutamia pikkujuttuja, kuten tassua heiluttava, Koh Changilta edellisvuonna ostettu kullanvärinen kissa sai yllättäen mustan värityksen. Vilkuttavan kisun tarina menee kutakuinkin näin: japanilaisen legendan mukaan pyhimys näki tien varressa tassua heiluttavan kissan. Pyhimys ihmetteli outoa kissaa ja meni lähemmäs katsomaan, jolloin salama iski paikalle missä pyhimys oli aiemmin seisoskellut ja tuo vilkuttava kissa pelasti pyhimyksen hengen. Kissa tuonee taloomme onnea? Toivottavasti toimii, vaikka kissan asuste onkin nykyään musta - muuten ei oikein toimisi fengshui.

Ja vielä, oikein paljon onnea kaikille tänään koulutyönsä päättäneille ja muille juhlijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti