perjantai 30. toukokuuta 2008

Pikkujuttuja - osa 2.

http://www.tokyo22.com/tokyo22zakka
Hienosti tehdyt verkkosivut kiehtovat minua suuresti, tämä ehkä johtuu osittain työni luonteesta. Tämä tammikuussa avattu liike sijaitsee Fredrikinkadulla ja keskittyy valikoimissaan japanilaissuunnittelijoiden naistenvaatteisiin ja muihin asusteisiin. Sivut ovat upeat, mutta tässä lifestyle -tyyppisessä myymälässä en ole ehtinyt vielä käymään. Tilanne pitää paikata ja pian.


Taio Cruz: Come on girl
Okei, tämä video on perusjenkkikamaa autoineen, takaa-ajokohtauksineen, kauniine tyttöineen ja kiehnäämisineen :) Biisi poikkeaa ehkä jonkin verran lempigenrestäni, mutta on mielestäni erittäin tarttuva!"Jo joutui armas aika"
Monissa kouluissa työ päättyy huomenna ja kevätjuhlissa raikaa kaunis suvivirsi. Näin vanhemmiten on surullista, miten harvoin tuota laulua enää kuulee. Siitä tulee niin kesäloma mieleen! Taisi olla omissa häissäni kun suvivirsi kajautettiin viimeksi.

Dirty Dancing
En häpeä tunnustaa, että tämä vuonna 1987 tehty elokuva on lempielokuvani. Olen muistaakseni katsonut leffan n kertaa, muutaman kerran kaksi kertaa peräkkäin. Viimeksi katsoin Kuuman tanssin illan pimetessä yksin hotellihuoneessa New Yorkissa muutama vuosi sitten. Osaan kaikki elokuvan kappaleet ulkoa - ehkei minun tarvitse kertoa enää enempää..

2 kommenttia:

  1. Hahaa, Dirty Dancing on munkin lemppareitani. Siinä on vaan sitä jotain! "I carried a watermelon..." :-D

    VastaaPoista
  2. bisquits: Mikäköhän siinä muuten mahtaa olla, kun leffa on myös tosi monen samaa ikäluokkaa olevan ystävättäreni lempileffoja? Ehkä tietynlainen herkkyys :) tuolloin kasarin loppupuolella kymmenvuotiaana pikkutyttösenä yhdistettynä tuohon leffaan tekee siitä vaan niin älyttömän hyvän!

    VastaaPoista