keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Miun suosikki

Uudenmaankadulla sijaitsee muutama lempiliikkeeni, joista ehdottomana ykkösenä vuonna 2006 perustettu vaateliike Miun. Ilona Hyötyläisen tyttömäisen vaatemalliston kuoseissa koreillee mm. enkelikuvioita, jotka toistuvat eri mallistoissa. Omistan viime kesän mallistosta suloisen, enkelikuvioisen lyhythihaisen paidan ja mekon, mutta ihan ehdoton suosikkini on viime vuoden syysmallistosta löytyvä, mieheltäni syntymäpäivälahjaksi saatu liilan värinen mekko.


Miun on suomalainen - vaatteet valmistetaan Hämeenlinnassa, työ tehdään Suomessa ja myös materiaalit ovat kotimaisia.

Tämän kesän malliston innoittajana on ollut Ilonan äidin puutarha. Värit hehkuvat punaisen sävyissä, mukana myös keltaisia ihanuuksia. Suosikkejani ovat kuitenkin tummat värit, joten odottelen jo kuumeisesti syksyn ja talven mallistoa!Kuvien lähde:
www.miun.fi

2 kommenttia:

  1. Aika söpöjä vaatteita. Missä hintaluokassa ne keikkuvat? Ovatko kovin tyyriitä?

    VastaaPoista
  2. mirka: Kyllä tässäkin tapauksessa laadusta saa maksaa. Synttärilahjaksi saamaani mekon hintaa en tiedä, luulisin 150 euron luokkaa, mutta ne aiemmin ostetut olivat loppukesän alennusmyynnistä ja mukavasti siis halvempaa luokkaa.

    Suomalaisen suunnittelijan ja Suomessa tehtyjen vaatteiden ostamisesta jää hyvä mieli, kun tietää, että tässäkin tapauksessa jokainen kappale on tehty täydellä sydämellä.

    VastaaPoista