torstai 22. toukokuuta 2008

Maailman suloisin kissa

Japanilaisen Sanrion 70-luvulla suunnittelema Hello Kitty -kissahahmo on varmasti useimmille tuttu, sillä mm. H&M on ostanut oikeudet käyttää kissakuvaa lastenvaatteissaan ja Salvequick laastareissaan. Japani nimitti taannoin Hello Kittystä hyvän tahdon lähettilään edistääkseen Japanin-matkailua. Hello Kitty on toiminut myös UNICEFin lastenlähettiläänä Yhdysvalloissa vuodesta 1983.


Söpö kissahahmo on esitellyt John Gallianon Diorille suunnittelemaa syksy- ja talvimuotia huhtikuun lopussa ilmestyneessä Japanin Voguessa. Voi, kun saisin käsiini jostakin tuon japanilaisen Voguen huhtikuun numeron..


Kitty on keltanenäinen valkoisen värinen kissa, jonka vasemmassa korvassa on yleensä punainen rusetti. Hello Kitty painaa kolmen omenan verran ja on viisi omenaa korkea. Hello Kitty pitää suloisista asioista, kuten mm. kultakaloista ja makeisista.

Hello Kitty on ollut suosikkini jo kauan. Erityisesti olen ihastunut kisun kaveriin My Melodyyn, jonka lempiharrastus on leipoa kakkuja äitinsä kanssa.


Mikäli tämä suloinen kissahahmo ei nappaa, kannattaa käydä tutustumassa Hello Kitty Hell -nimiseen blogiin. Kitty-kamaan hurahtaneen naisen aviomiehen pitämä blogi on erikoistunut Hello Kitty -tuotteiden esittelyyn ja kritiikkiin.

Kuvien lähteet:
www.vogue.co.jp
www.sanrio.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti