perjantai 30. toukokuuta 2008

Ikuisesti 21

Mikäpä auttaisi kurjaan oloon paremmin kuin nettishoppailu?

Yhdysvaltalainen Forever21 -verkkokauppa ei ole uusi tuttavuus. Tein ensimmäisen tilaukseni muutamia kuukausia sitten ja olen siitä lähtien aktiivisesti käynyt tarkastamassa sivuston uusimmat tuotteet. Kynnys tilaamiseen verkkokaupasta uudelleen tullimaksuista yms. huolimatta on erittäin matala - toinen tilaus lähtee lähipäivinä.


Forever21 -halpisvaateketju toimii mm. Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Edullisia ja trendikkäitä vaatteita sekä niiden oheistuotteita on tarjolla nuorille naisille (joihin minä luonnollisesti lukeudun) ja miehille. Ketju on perustettu Los Angelesissa 80-luvun alkupuolella ja toimi alunperin nimellä "Fashion 21". Perustamisensa jälkeen kasvuvauhti on ollut huimaa ja tänä päivänä liikkeitä löytyy jo yli 400.

Valikoimista löytyy juuri tämän hetken trendivaatteita ja vaihtelevuus on taattua, sillä uusia tuotteita päivitetään sekä verkkopalveluun että liikkeisiin päivittäin.

Ihan mutkatonta ei vaateketjun toiminta ole kuitenkaan ollut. Forever21:aa on syytetty mm. muiden vaatesuunnittelijoiden mallien kopioinnista sekä työolojen huonoudesta ja palkkojen maksamattomuudesta.

Kaikesta huolimatta lähtee siis toinen nettitilaukseni pikapuolin, tiedossa kun lähiaikoina ei ole matkaa ison meren toiselle puolelle. Ostoskorista saattaa löytyä mm. oheisia tuotteita. Suloisen ihania, eikö totta!
Kuvien lähde:
www.forever21.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti