perjantai 16. toukokuuta 2008

Elle # 2

Ensimmäinen suomenkielinen Elle-lehti ilmestyi huhtikuussa 2008. Ennakkomarkkinointi teki tehtävänsä ja postiluukustani kolahtanut Elle koukutti jo heti ensimmäisellä numerollaan.

Kesäkuun numero ilmestyi tänään ja odotukset vastaavanlaista, miellyttävää lukuhetkeä kohtaan olivat korkealla. Lehden mukana tullut näytekappale Moschinon uudesta, kesäisestä tuoksusta sai mielenkiinnon heräämään - harvemmin tulee itseasiassa tuoksuteltua lehtien välissä mukana tulevia tuoksuja (tai ylipäänsä reagoitua erilaisiin rasva- tms. näytteisiin, lähinnä ne saavat aikaan ärsytystä), mutta tämä tuoksu vaikutti todella hyvältä ja aion ehdottomasti hankkia sen kesätuoksuksi.


Tulevan kesän muoti on täynnä kirkkaita värejä ja eksoottisia kuoseja. Ja tämähän sopii meikäläiselle - rakastan vahvoja värejä ja suuria kuvioita, varsinkin kukkien muodossa ja ehdottomasti mekoissa!


Ehdottomasti lehden suloisin artikkeli kertoi newyorkilaisen muotisuunnittelijan, Betsey Johnsonin loft-tyyppisestä asunnosta. Värikkäät ja romanttiset esineet ovat kuin luotuja sopimaan keskenään, kunhan värimaailma on yhtenäinen. Pinkkiä, hopeaa, kristallia! Awww...
Kaikenkaikkiaan Elle-lehden toinen numero ei mielestäni pystynyt kilpailemaan samassa sarjassa ensimmäisen numeron kanssa. Perjantai-illan iloksi ahmimani muotipläjäys oli jotain muuta kuin suomenkielisen Ellen debyytti, vaikka kyllä tämäkin kesäkuun numero oikein hyvälle maistui!

Kuvien lähteet:
www.moschino.it
www.tigerofsweden.com
www.elle.com

2 kommenttia:

  1. Innostuin itsekin tässä taannoin tilaamaan uuden lehden, Kauppalehti Option. Artikkelit ovat yllättäneet mielenkiintoisuudellaan, mutta olen huomannut ennemminkin olevani kiinnostunut lehdessä olevista mainoksista: Rolex, Lexus, Vuitton jne..

    En ole tosin aivan varma siitä, kuulunko mainosten kohderyhmään. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että kriteeriksi ei lasketa sitä, pystyykö ko. tavaroita todellisuudessa hankkimaan... No jaa, ehkä Armanin uuden tuoksun, joka vaikutti näytteen perusteella olevan ihan ok. :)

    VastaaPoista
  2. kn: Liian usein itsekin törmään esim. muotilehdissä siihen ikävään tosiasiaan, että lehtijutuissa mainostettavia ihania hamosia on ihan turha haaveilla itselle ostettavaksi. Miksi ihmeessä lehtien mainoksiin valitaan aina ne kauneimmat, mutta kalleimmat yksilöt?

    Tulikin muuten mieleeni, että taisin saada yhden perinteisen naistenlehden tilaajalahjana VM:n, pitäisiköhän minun mieslukijoita ajatellen tehdä jonkinlainen katsaus kyseisestä lehdestä :)

    VastaaPoista