lauantai 4. huhtikuuta 2015

lankalauantaitaHuomenna saamme pääsiäisvieraita naapurista ja ruokavalmistelut ovat käyneet kuumina tänään koko päivän. Kuin yllättäen sitä saattaa löytää itsessään vaikka leipuriainesta! Jos kelit sallivat, huomenna aamusella voisi varovasti kutitella puutarhainnostusta haistelemalla kevään herättelemää ruohoa, tarttumalla haravanvarteen ja istuttamalla lisää keltakukkia.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mähän sanoin silloin tuota kaupassa ihaillessa, että tuolle deelle pitää keksiä joku merkitys, mutta toi Dannyhän on ihan loistava!

   Poista
 2. Eiku vitsivitsi.
  Sopii tuo julisteen vanha tummanvihreä väri hyvin tuohon vanhan radiopöydän puunväriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Vähän tosin toi Iksun kehyksen pinta heijastaa ikävästi. Tykkään julisteesta tosi kovin, joko sä olet saanut omasi seinälle? Sekin oli ihan mielettömän kiva!

   Poista
  2. Muuttaessamme uuteen kotiin tilkin ja tasoitin noin 200 reikää seinistä eri puolilta taloa. Vaatii siis hyvän (ja pysyväluonteisen paikan), jotta olisi perusteltua kiinnittää jotain seinille. Kehykset hän kyllä sai ja nojailee lattialla seinää vasten ja näyttää samalla hyvältä.

   Poista
  3. Meillä talossa on tosi vähän seinätilaa tauluille ja tuo pistetään-nojailemaan-seinää-vasten -malli on oikein hyvä! Voi sitten helposti vaihdella taulujen paikkoja ilman, että seinään jää inhottavia reikiä.

   Poista
 3. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

  VastaaPoista