maanantai 2. helmikuuta 2015

yksi pieni elefantti


Lähtökohtaisesti melkein jokaisen maanantaipäivän jälkeen tuntuu siltä että olisi jäänyt (vähintäänkin) elefanttilauman alle. Onneksi mennään jo siinä vaiheessa maanantai-iltaa, että kohta voi painaa pään tyynyyn ja herätä onnellisena tiistaiaamuun.

Kaiken tämän kurjuuden keskellä meikkiksen etutukka on sujahtanut taas sen verran ylipitkäksi, että olo on kuin Sanna-Raipe Helmisellä.

Ei mulla muuta.

10 kommenttia:

 1. Maanantait on kyllä aika tiukkoja. Tosi tiukkoja. Mut nyt jo onneksi voiton puolella! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeessa! Tilannetta ei tänään ainakaan parantanut järkyttävä lumisade ja loskassa kastuneet talvisaappaat. Mutta joo, selkeesti nyt voiton puolella! Jee! :)

   Poista
 2. Hih, ai että mä nauroin totta Sanna-Raipe Helmistä :D Kuvat ainakin on raikkaita maanantaista huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulla toi etutukka on just eikä melkein sellanen pitkä, ettei siitä voi leikata yhtään enempää varmuuden vuoksi ja sit ku menee pitkäks, ni tulee rasittavasti silmille. Nyt on just se Sanna-Raipe-look-a-like-hetki!

   Täytyy myöntää, että räpsin viikonloppuna muutamia kuvia vartavasten talteen myöhempää ajankohtaa ajatellen. Tää oli just se sopiva hetki, jolloin tarvii vähän raikkautta viikonlopulta! Kivaa alkanutta viikkoa sinne! :)

   Poista
 3. Tämä melkein keski-ikäinen pienen lapsen äiti omaa satavarmasti kaksoispersoonan, joka rellestää koko viikonlopun - juurikin tuohon elefantti-ilmiöön viitaten. Itsehän on ottanut iisisti koko viikonlopun. Kohta täytyy hankkia rillit tähän ikänäköönkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eipä rauhallisemmin olisi voinut ottaa viikonloppuna. Maanantaina vaan kroppa ja mieli on niin edelleen viikonloppumoodissa, ettei oo tosikaan.

   Poista
 4. Tuttua. Ja monesti ne on vielä näin tiistai-aamusin samat.
  Maanantaille vielä sattuu nyt lasten harrastuskuletukset. Koululainen kysyki, että eikö ikinä saa olla kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Maanantaille meilläkin muskaripuuhat päälle. Onneks mennään jo keskiviikossa! :)

   Poista
 5. Mä kyllä tykkään sun tavasta sisustaa. Vaikka teillä on tavaroita ja esineitä esillä ja tietynlaista runsautta, niin kaikki on silti niin kauniisti hallinnassa ja balanssissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pyrin silti vähentämään. Vähempi kivempi!

   Poista