torstai 5. helmikuuta 2015

torttupäivä


Viime vuonna torttupäivä ikävästi missattiin maailmalla reissaten, joten tänä vuonna tortuttelua on harrastettu sitäkin ahkerammin. Ja vaikka tänään tuo varsinainen torttupäivä onkin (joka siis myös Runebergin päivänä tunnetaan), on torttuja kannettu kotiin tälläkin viikolla jo ainakin kahdesti. Sesonki loppuu tänään, ja siitä sujuvasti siirrytäänkin laskiaispullain herkutteluun.

Bloggari muistuttaa, että toki tortunhimoiselle lapsoselle on kerrottu päivään ja torttuun liittyviä muitakin tärkeitä seikkoja. Kuten esimerkiksi mikä mies tämä Runeberg oikein oli ja mitä kaikkea se aikanaan puuhasi. Ettei mene tortuiksi ihan koko homma. 

6 kommenttia:

 1. Hieno pöytäliina! Mukavaa torttuiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Meikäläinen melkein kiljasi, kun bongasi viime viikolla tuota upeaa ristikangasta oman kylän Anttilasta!

   Poista
 2. Ihailin myös tuota pöytäliinaa, se on makee!! Täällä ei torttuja osata oikein syödä, joten siirrymme suoraan laskiaispullaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mekin loppujen lopuksi saatiin ihan mukava torttuähky varsinaiseen juhlapäivään mennessä. Hyvillä mielin siis laskiaispullien kimppuun ja ensi vuonna sitten taas tuota torttua!

   Poista
 3. Hih! Mekin ollaan mutusteltu Runebergin torttuja oikein urakalla. Eilen tekaisin vaihteeksi Runebergin triflen ja se vasta herkkua olikin. Jos haluat kurkata ohje löytyy blogistani.

  Aurinkoista viikonloppua Anniina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, täytyypä käydä kurkkimassa! Mahtia viikonloppua myös sinne!

   Poista