sunnuntai 1. helmikuuta 2015

sunnuntai = kivaOlen ehkä saattanut aiemminkin hehkuttaa miten erimukavia päiviä ovatkaan sunnuntaipäivät. Vähän lumihommia, yli 6000 askeleen kävelyretki lumipyryssä, afrikantähteä lapsen säännöillä ja sisustuksellisia haaveita (ehkä jo kohta tuumasta toimeen?). Bonuksena vielä saunomista, smuutia ja tyttöjä.

Jutskattiin tuossa aamusella ammateista. Lapselta kysyttiin, mitä hän haluaisi tehdä isona. Diplomi-insinööriksi, tietysti, ja kipitti salamannopeasti hakemaan muumitietokoneensa.

10 kommenttia:

 1. Hauska sattuma, sillä meidänkin kaksikko pohti juuri tänään tulevia ammattejaan. Opiskelevat kuulemma yliopistossa. Toinen aikoo puimurikuskiksi ja toinen mönkijätytöksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Teillä lapsosien ammateissa selvästikin vivahteita kotipuolessa tutuista jutuista, no joo, taitaa tuossa meidänkin DI-ammattihaaveissa olla jotakin tiettyä taustalla :)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä kivalta toden totta.
  Tää on siivonnut, järjestellyt, siivonnut ja järjestellyt. Sain juuri viimeisen muuttolaatikon nujerrettua. Jeij - Huomenna heivaan muuttolaatikot mäkeen, ne kaikki kymmenen.

  Hyvää viikon alkua sinne! .. sitä joka alkaa kolmen minuutin päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josta tulikin taas mieleen, että olis kirpparipöydän varaamisen aika. Tavaraa on taas kertynyt ihan huolella ja meikäläisen ennen joulua aloitettu säästökamppis on oikeasti tuottanut näkyvää tulosta. Aiettä siitä tulee hyvä mieli.

   Mahtia viikonalkua myös sinne! Onneks huomenna on jo tiistai.

   Poista
  2. Vain 10 muuttolaatikkoa??

   Poista
  3. Niinpä! Pääsisimpä mäkin joskus samaan seuraavan kerran kun muutan. Tai siis mä en kyllä muuta enää koskaan.

   Poista
 3. Girls on kyllä huippu, ahmin kaikki jaksot kerralla areenasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin onkin! Istuisin telkkarin eessä töllöttämässä tyttöjä varmaan koko ajan jos vaan voisin! Nytkin vois tirpasta muutaman jakson, muttakun luomet lurpsahtaa kohtapuolin kiinni ja aamulla on paljon kivempi olo kun on nukkunut kunnon unet. Ehkä siis huomenna tirpasen ne muutamat jaksot!

   Poista