perjantai 10. lokakuuta 2014

vihdoin viikonloppu

Syysajan tunnistaa helposti ainakin siitä, että kuvausolosuhteet heikkenevät huomattavasti - jopa päiväsaikaan. Työpäivän jälkeen kameraa ei kannata kuvauskulmien toivossa edes ajatella. Mutta onneksi on viikonloppu, tuo meikäläisen lemppari V-sana. Pahoittelut siis kuvien samankaltaisuudesta ja vähäisestä määrästä.

Meikäläisen itkuseurana Miehen lisäksi on tuo liilapullo-vuosikertablossa. Vähän nuo laventelit ja muut hömpötykset epäilyttää, mutta avoimin mielin tänäkin vuonna blögikautta näin aloittelemme. Hilirimpsis ja oikein mainiota viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Kivat on illan suunnitelmat teillä! Meilläkin meinataan itkeä ja syödä perjantaipitsaa :) Onpa kivan näköinen pullo, täytyypä maistaa meidänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa olla nopea noiden vuosikertapullojen kanssa. Kaveri kävi eilen hakemassa paikallisliikkeestä ja esillä oli vain muutama pullo! Pakko niitä nyt on olla enemmän takahuoneessa, mutta pisti huolettamaan jos laventeli on kuitenkin maistuvaista!

   Nenäliinat esille ja viikonlopun viettoon! Terkut!

   Poista
 2. Eka kerta täällä ja heti innostuin kommentoimaan. Olen huomannut samaa, illalla ei kuvaamisesta tahdo tulla mitään kun on niin pimeää. Haasteellista sitten viikonloppuna löytää tarpeeksi aikaa kuvaamiselle. Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kati ja huippua että kommentoit! Ja tervetuloa Aniliiniin! Ihan tosissaan surkeita nuo kuvausolosuhteet työpäivän päätteeksi. Mutta joulua kohti mennään, se on positiivista se. Oikein kivaa viikonvaihdetta myös sinne!

   Poista
 3. Kerrohan kommenttia mitä pidit tuosta Blossasta kun saat maistettua! Se kuulostaa mielenkiintoiselta. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kävikin niin, että ei muistettu avata koko blossaa, ehkä siis tänään! Mutta kerron ehdottomasti mitä mieltä oltiin! Kivaa viikonvaihdetta myös sinne!

   Poista
 4. Mäkin olen tuskastellut tuosta valonpuutteesta! Aloitin bloggaamisen keväällä, silloin kun luonnonvaloa oli jo hirmuisesti. Nyt tässä ihmettelen, miten ihmeessä talvella bloggaaminen on mahdollista?? Miten saan otettua sellaisia kuvia, että kehtaan ne blogissani julkaista :D HMm.. Vaatii kyllä melkoista harjoittelua!! Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalustalla puuhastelu vois toimia, mutta mulla ainakin tulee kuvattua aina silloin tällöin erilaisissa tilanteissa eikä määrätietoisesti jonakin tiettynä aikana. Onneksi tänään melkein välillä paistaa aurinkokin, joten ainakin toistaiseksi valoa riittää. Tsemppiä valokuvailuun ja oikein hyvää viikonvaihdetta myös sinne!

   Poista
 5. Minäkin kävin eilen tuon liilan pullon hakemassa, en vielä korkannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä saatu mekään eilen illalla vielä maistettua! Tänään illalla kyllä napsin lasillisen, ihan taatusti! Laitahan viestiä, mitä tykkäsit!

   Poista