perjantai 3. lokakuuta 2014

urheiluhulluViime kuukausina olen käyttänyt aikaa urheilullisiin aktiviteetteihin enemmän kuin parina viime vuonna yhteensä. Liikunnallinen hurmos on totaalisesti vienyt mirkun mennessään! Homman nimi on ryhmäliikuntahyppelyt, joista on alkanut saada kylillä moikattavia uusia tuttuja. Edelleen myös puolituntinen raajojen venyttely saunassa innostaa, sillä hikoilun jälkeinen olotila on oikeasti lähes eufoorinen.

Eilisillalle oli jälleen jumppaharjoittelut varattu, mutta ikävästi vähäisen osaanottajamäärän johdosta vatsalihastreenit peruttiin. Toisaalta on hyvä pitää mielessä, että jumppaajalle tekee toisinaan myös hyvää sohvalla vertikaalimuodossa makoilu ja House of Cards.

Eikä siitäkään pidä tunteman huonoa omaatuntoa, jos perjantai-iltana toiminnallisesti reippaan työviikon jälkeen maistuu itkujen lomassa lasi hyvää italialaista punaviiniä.

6 kommenttia:

 1. Anna mullekin. Yksi motivaatio kiitos! Se on taas häipynyt jonnekin väsymyksen taakse ja otti juoksukunnonkin mukaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lähetän sulle niin paljon virtuaalimotivaatiota ettei tosikaan! Meikäläistä ainakin aina motivoi se urheilun jälkikäteisfiilikset. Niitä parempia ei olekaan. Isosti terkkuja sinne. Ja viikonloppuja kans <3

   Poista
  2. Täytynee aloittaa aamulenkit. Miten siistiä onkaan porhaltaa juosten raikkaassa kuulaassa syysaamussa bussipysäkillä mököttävien ihmisten ohi. Sillain superpirteänä.

   Poista
  3. :) Mä taas tahtoisin aloittaa uimaharrastuksen uudestaan. Mutta aamulla väsyneenä kylmään uima-altaaseen pulahtaminen ei nyt kyllä tunnu kivalta...

   Poista
 2. Mä ostin kuntosalikortin ja koukutin itseni siihen hommaan. Muutaman vuoden liikuntatauko täälläkin takana, ehkäpä se taas tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! Jännä juttu, miten sitä nopsaa koukuttuukaan johonkin juttuun. Pääasia, että itseltä tuntuu hyvältä ja kroppakin tykkää.

   Poista