sunnuntai 12. lokakuuta 2014

but it's like that, and that's the way it is

Tykkääkö joku ihan oikeasti lehtien haravoimisesta? En tiedä mitään yhtä rasittavaa kuin haravanvarteen tarttuminen. Yhtenä vuonna jätettiin väliin kokonaan (saatettiin ehkä vahingossa?) ja keväällä ne samat lehdet odotteli haravointia paljastuttuaan lumen alta (d'oh!). Tarkoituksella kuulkaas haluttiin puuton tontti ja mitä saatiin? Naapurinpappojen puiden lehdet.

Käytiin tänään paijaamassa isosiskon 13-viikkoista uutta pehmeänsöpöä perheenjäsentä. Jopa pikkupipana on kohdannut voittajansa villeydessä.

Aamun hämmentävin hetki koettiin, kun lapsi alkoi hyräillä Tähtien sodan tunnusmusiikkia. Kaikkea ne päiväkodissa oppii.

10 kommenttia:

 1. Haha, hyvä toi Tähtien sota.

  Siis mä tykkään haravoimisesta. Siinä saa ihan kummalliset lihakset treeniä ja lopputulos tekee onnelliseksi. Kaikkea se lähestyvä keski-ikä teettää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä haravoinnissa tosiaan tuo hyötyliikuntapuoli! Kyllä mäkin muuten puutarhassa puuhastelusta tykkään, mutta tuo haravointi. Onneksi meillä on semmoinen kovaääninen puhaltaja, jolla saa aika helposti pyyhkäistyä lehden roskapusseihin!

   Poista
 2. Mäkin inhoan haravoimista, onneksi meillä ei tässä uudessa kodissa tule paljon haravoitavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucky you! :) Meillä oli ennen semmoinen keräävä ruohonleikkuri - sillähän pysty pelkästään keräämään lehtiä vaikkei nurtsi välttämättä tarvinnutkaan leikkaamista! Mahtaakohan isukilla olla se vielä tallella jos sen saisi adoptoitua toiseen kotitalouteen näin aina syksyisin...

   Poista
 3. Mä kerään tuulentuivertamat lehtikasat pois, mutta muutoin surruutan lehden ruohonleikkurilla silpuksi jolloin suurimmaksi osaksi maatuvat ja näin ravitsevat nurtsia.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mekin taidetaan tehdä! Kiitos vinkistä Anonyymille!

   Poista
 4. Mie tykkään! Se on melkein liikuntaa (liikunta ei taas iske) ja tuloksen näkee heti.
  Onko siskosi kissa siniverinen? Ihan kuninkaallisen kauniilta ainakin näyttää. Ihana♥♥

  VastaaPoista
 5. Tykkään lehtienharavoinnista, kun se ei ole pakkoa. Tänään käytiin juuri lasten kanssa haravoimassa naapurissa anopin pihaa. Mielestäni se on aika terapeuttista.
  Mutta omalla pihalla ei olekaan vielä yhtään haravoimista, ei vielä moneen vuoteen, niin ehkä siksi on kivaa käydä haravoimassa muualla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meilläkään ei periaatteessa olisi yhtään haravoitavaa kun ole puitakaan, mutta kätsysti naapureista lehdet lentelee meidän pihalle. Mutta siis siellä ne lehdet maassa edelleen on. Ehkä jossain vaiheessa innostutaan :)

   Poista