lauantai 12. heinäkuuta 2014

talo italiassa, osa 2.


Nopsakkanpuoleiset heipat täältä meidän majapaikasta ennen kuin nahkatelkkari lyö päälle voimalla, jota ei aamulla varttiavaille neljä herännyt voi ehkä mitenkään vastustaa. Perille ollaan siis päästy ja majailemme samoilla paratiisimestoilla kuin viime vuonnakin. Tällä kertaa tosin valitsimme yöpymisvaihtoehdoksi kahden huoneen asunnon, joka toimii jo ensimmäisten siellä vietettyjen tuntien jälkeen huomattavasti kätsymmin kuin yhden huoneen setti, joka toki oikein viehättävä vaihtoehto sekin! Meno seuraavan viikon ajan tulee todennäköisesti olemaan aikalailla samanhenkistä kuin aiemminkin.

Erittäin minimaaliset kauneusunet automatkalla tirpaissut bella bambino ehti tuskin kissaa sanoa nukahdettuaan perinteisen levon-hetki-jo-lyö-kiepautuksen jälkeen. Sitä ennen kävimme lähikylässä täyttämässä jääkaappimme täyteen semmosia herkkuja, että ihan tässä kutkuttaa odotella aamupalaan saakka! No ei vaineskaan, nahkatelkkari päälle nyt naps. Tsau!

6 kommenttia:

 1. Viihtyisä talo! Rentoa lomaa ja paljon auringonsäteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja peukku auringolle! Ainakin meidän sunnuntaiaamu alkoi vesisateella, mutta kyllä tämä varmasti vielä auringonpaisteeksi muuttuu!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Jo viime vuonna erityisesti ihastuttiin tämän paikan rauhallisuuteen. Lähistöltä löytyy paljon kauniita isompia kaupunkeja, jonne voi ajella ihastelemaan italialaista tunnelmaa lisää!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep! Kyllä mä vielä niin mielelläni siellä lomailisin! :)

   Poista