torstai 10. heinäkuuta 2014

on tässä kiirettä pidellyt (yeah right)
Alkaa tuo lomamatkamme tuossa olla mukavasti hollilla, joten pakkauspuuhiinhan tässä on ryhdyttävä. Sitä ennen voi kuitenkin popsia muutaman herneen ja mansikan, sillä Italian maassa keskitymme vallan muihin herkkuihin.

Ettei menisi pelkästään herkutteluksi, on lomalaiset tehneet urheilullisen sopimuksen - vuoroaamuin täysi-ikäiset singahtavat juoksulenkille vähintään kaksi kertaa viikossa. One down, one to go. Huomenna olis sitten se meikäläisen aamulenkkivuoro.

4 kommenttia:

 1. Aika magee sopimus. Mua on vaivannut mystinen kurkkukipu noin 90% kuluneesta kesästä ja lenkkeily on jäänyt vähälle. Kun tästä joskus paranen, saa nähdä kuinka jyrkkää alamäkeä se kunto on lasketellut. Parasta kuitenkin on, että nyt tietää pystyvänsä.

  Ja lääkäriin. Mitä sitä nyt suomalainen lääkäriin menisi, jos ei ole pakko.

  Meillä on prosessoitu jo 10 kiloa mansikkaa eteen päin. Pakkaseen, hilloiksi sekä masuun. Ja jatkoa piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan kuin meidän sopparin käy. Kyllä mä meinasin lenkkarit mukaan matkalaukkuun laittaa. Ja kun ne sinne saakka roudaa, on pare myös ne pari kertaa käyttää. Mutta ei kyllä askel mitenkään nätisti noussut tuolloin ekalla kerralla tällä viikolla. Olin kirjaimellisesti kaikkeni antanut sen puolituntisen jälkeen. Toivottavasti askel olisi vähän kevyempi huomenna aamulla.

   Joo ei mitään lääkärijuttuja. Sama homma sen verryttelyn kanssa. Ei tässä mitään verryttelyjä tarvita.

   Äsken lähti meillä 5 kiloa mansikkaa pakkaseen. Mies pisteli menemään sillä aikaa kun rouvansa kirjoitteli blogipostausta ja asetteli pyykkejä kuivumaan. Tuossa sivusilmällä kyllä näin, että joka toinen mansikka meni suuhun, joka toinen pakastepurkkiin.

   Poista
 2. Meillä oli kanssa viime kesänä saman tyylinen kuntoilusopimus. Joka toinen ilta ja aamu oli toisen vuoro ja sit seuraavat aamu ja ilta toisen. Siinä pystyi sitten helposti pähkäilemään milloin ja kuinka usein lenkkarit jalkaan solmi. Kunhan tämän kesän yhteinen loma starttaa, niin samalla tyylilläå mennään taas. Pakkohan se on nämä valoisat ajat hyödyksi käyttää...

  Letkeää aamulenkkiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä meinasin jättää aamun lenkkeilyt väliin kun mittari näytti +12-astetta. Mutta lähdinpä silti. Pikkasen paikat oli kipeenä edellispäivän juoksuista, mutta yllättävän kepeästi askel silti nousi. Onneksi lähdin, jälkikäteen kun olo on mitä mainioin!

   Tsemppiä teille lenkkeilyyn & terkut!

   Poista