keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

en vaihtais sekunttiakaanYhdeksän vuotta sitten oli yhtä hikinen, mutta sangen upea kesäpäivä kuin tänäänkin. Se päättyi dramaattisluontoisesti kontaktiin yhden tielle hipsineen hirvaksen kanssa, mutta tekipähän päivästä totisesti ikimuistoisen! Siispä mahtavaa yhdeksättä hääpäivää ukkoseni! Kyllähän sää tiedät, että ens vuonna kirmataan kymmenvuotispäivän kunniaksi esim. NYCiin?

33 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Ane! Näitä hääkuvia piti vähän jo jopa kaivella serverin arkistoista :) Mutta samalla oli hauska muistella tuota päivää!

   Poista
 2. PS. Me tullaan neljällä vuodella jäljessä ;) .

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! :) Meillä tulee elokuussa 2v täyteen ja meidän auton keulaan meinasi tulla holtiton skootterikuski, kun lähdettiin kirkolta juhlapaikalle.. Onneksi sulhon refleksit toimi, eikä tullut surullista päätöstä päivälle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huih! Mekin selvittiin hirvaskolarista onneksi pelkillä peltivaurioilla, mutta olihan tuo vähän koomista joutua sen elukan kanssa kohdakkain juuri hääpäivänä. Siellä me pimeällä tiellä ihmeteltiin että mitäs nyt kävikään hunnun hulmutessa tuulessa :)

   Poista
 4. Paljon onnea ja iloa !!
  Aivan mahtavaa lukea tälläisiä postauksia! :)

  t. vakkarivieras

  VastaaPoista
 5. Onnellista hääpäivää! Toivottavasti mies ottaa vinkistä vaarin, kyllähän siellä nycissä kelpaisi kymppivuotispäivää juhlistaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vihjailu kymppipäivän viettopaikasta on pare aloittaa hyvissä ajoin ;) NYC on huikea, ja Mieheltä vielä kokonaan kokemattakin!

   Poista
 6. Oikein ihanaa hääpäivää. Meillä tulee perjantaina 5-vuotta hääjuhlasta. Hikinen oli keli sillonkin ja ukkosti loppuillasta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja oikein hyvää tulevaa hääpäivää perjantaina!

   Poista
 7. Ihanaa hääpäivää! Teillä yhteiselo avioparina onkin lähtenyt sitten käyntiin oikein rytinällä. Kirjaimellisesti. Silloin ei varmaan kuitenkaan naurattanut, mutta onneksi ei käynyt pahemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aikamoisia erilaisia sattumia kyllä osui tuolle meidän hääpäivälle tuon hirvikolarin lisäksi kuten esim. morsiamen jalapohjan tikkaaminen polttaripäivänä, sulhaspoikien vesirokko viikkoa ennen häitä, toisen bestmanin puuttuminen häistä kun esikoisensa syntyi edellisenä päivänä :)

   Poista
  2. Hengästyttää... On teillä ollut tosiaan melkoinen alku!

   Poista
  3. Heh, no juu! Pientä mutkaa matkassa alussa, mutta nyt menee ihan ok! :)

   Poista
 8. ihanaa hääpäivää ja hauskoja muistoja. ihailen isosti pareja, joilla vierii yhteisiä vuosia mittariin vuosi toisensa perään. oma liitto täyttää tänä vuonna 5v., vanhempieni jo 43v. fanitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 43 vuotta yhteistä taivalta avioparina on kyllä ehdottomasti fanittamisen arvoista!

   Poista
 9. Miten musta tuntuu,että teidän hääpäivä oli just? Muistankohan väärin,vai kirjoititko siitä vuosi sitten.. Jos näin,niin olipa lyhyt vuosi.

  Kauniit kuvat ja kaunis otsikko. Vaikka ei edes olla naimisissa,niin voisin vaihtaa ehkä puolivuotisiakin pois ;)

  onnea siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että saatat ehkä muistaa tämän toukokuisen varaslähdön hääpäivään :)

   Poista
  2. No herttinen. Mä jo ajattelin, että nyt on vuosi mennyt supernopeasti. Mutta näin sen täytyy olla. Se oli tuo varaslähtö.

   Poista
 10. Kaunis sormus. Kaunis pari. Minä "raahaan" mieheni hääpäivämme kunniaksi kalajoen vapaa-ajan mökkimessuille... :D

  VastaaPoista
 11. Hyvä että postaisit aiheesta ,olisi muuten menny oma hääpäivä ohi niinkuin viime kesänä jolloin molemmat muisti vasta yli viikon jälkeen et hei meillähän oli hääpäiväkin tossa välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meilläkin taisi hurjana raksavuotena unohtua koko hääpäivä, mutta voihan sitä juhlistaa hyvin jälkikäteenkin jos unohtuu.

   Poista
 12. Onnea hääpäivän johdosta, hyvä alku teillä. Itsellä takana 34 vuotta avioliittoa ja minäkin voin sanoa, että päivääkään en vaihtais.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Noiden ikimuistoisten kokemusten jälkeen suunta on ainoastaan ylöspäin :) 34:lle vuodelle iso peukku! Ja paljon terveisiä meiltä täältä teille sinne!

   Poista
 13. Onnea hääpäiväläisille ♥

  Minäkään en vaihtais. Ja se kappale - se on ihana.

  Torilla kuukauden päästä ;)

  VastaaPoista