maanantai 4. helmikuuta 2013

illan kohokohta

Moimmoi! Iltaisen syöntikeikan jälkeen suuntaamme kohti mukavan tädin pannaripatoja. Tädillä tuntuu olevan vakkariasiakkaat, jotka illasta toiseen tekevät saman rituaalin, ja kas, me mukaan lukien. Voiko parempaa huttua ollakaan kuin thaimaalaiset pannukakut?

4 kommenttia:

 1. Näistä kuvista tuli matkakuume. Just kun päätettiin, ettei lähetäkään ensi kesänä matkoille. Ehkä sitten jotain pientä kuten kotimaanmatkailua. Sulla on soma mekko! Saakohan niitä vielä? Huomaan, että pidän paljon tyylistäsi ja ehkä liiankin paljon halajan samoja juttuja itselleni... Kenties pienet paheet kuten materialismi sallitaan.?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eiköhän noita mekkoja vielä ole henkkamaukan valikoimissa, nappasin sieltä tuon koltun lisäksi mustan ja punavalkoraidallisen kun halvalla lähti!

   Poista
 2. Missä päin Thaimaata reissailette? :)
  -mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi mira! Ollaan täällä Phuketin saarella, rannalla nimelä Kamala. Mukavan rauhallinen ja lapsiystävällinen ranta, jossa perheen kanssa oikein mukavaa polskutella. Thaimaassa on kyllä missä tahansa oikein mukavaa, mutta täällä ainakin silmiinpistävän paljon lapsiperheitä. Ilman pikkupipanaa suuntaisin ehdottomasti hengaamaan lähimmille pikkusaarille!

   Poista