torstai 21. toukokuuta 2009

oodi keväälleJohanna Uurasjärven suunnitteleman naisellisen Leifdottir-malliston kevään vaatteet ovat kauniita kuin kukkaan puhjennut luonto. Uurasjärvi toimii Anthropologie-ketjun suunnittelujohtajana ja hänen omaa Leifdottir-mallistoaan myydään 123:ssa Anthropologie-liikkeessä Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Anthropologielta löytyy myös hurmaavia sisustustekstiilejä.


Kevään romanttinen Leifdottir-mallisto korostaa yksityiskohtia ja on kauniin naisellinen. Vintage-tyyliset yksityiskohdat, rypytykset ja brodeeratut merihevoset leikittelevät sulassa sovussa keskenään.Myös syksyn 2009 Leifdottir-mallisto on jo esitelty. Rennon värikästä. Tykkää.
Ja miksi näitä ei voi saada Lontoonmaata lähempää?

Kuvat:
www.zimbio.com
www.anthropologie.com

4 kommenttia:

 1. Ihanan tyttömäisiä! Olisipa jo niin lämmin, että voisi liihtella ko. luomuksissa ympäriinsä!

  VastaaPoista
 2. Anthropologie on aivan ihastuttava merkki! Olen hypistellyt vaatteita Amerikassa käydessäni, ja kaupoissa on usein muutakin, kuten kirjoja, tekstiilejä ja astioita. Indeed, miksei näitä saa Suomesta kun kerran suomalainenkin niitä suunnittelee?

  VastaaPoista
 3. Nyt alkaa onneksi olla jo oikein mukavan lämpöistä kesähameidenkin käyttöä ajatellen!

  Missä hintaluokassa Anthropologien vaatteet ja muut tuotteet muuten mahtavat olla?

  VastaaPoista
 4. Keskiluokkaa ovat, mielestäni samaa kuin joku Mango tai Zara, ehkä hieman hintavampia. Toisaalta outleteistä vaatteita saa superedullisesti.

  VastaaPoista